Dvd cashback

Dvd cashback zo verdiend!

Een handige manier om geld te besparen is gebruik maken van cashbacksites. Op deze sites kan je een account aanmaken en kan je gelijk beginnen met het terugverdienen van je geld. Een cashbacksite geeft je namelijk een stukje van het bedrag zo terug als je via hun site de bestelling op de webshop plaatst via de cashbacksite. Het bedrag kan je via een paar verschillende manieren op de sites worden uitbetaald,

 • Uitbetalen in euro's
  Je krijgt je gespaarde cashback rechtstreeks op je bankrekening uitbetaald.
   
 • Uitbetaling in bitcoins
  Je krijgt je gespaarde cashback uitbetaald op je speciale bitcoin adres naar keuze.
   
 • Uitbetalen aan een goed doel
  Als je zelf graag een goed doel wilt steunen is het ook mogelijk om je cashback geld te doneren aan een goed doel naar jouw keuze.

Voor welke manier van betalen je ook kiest, je krijgt het geld na een bepaalde tijd op je account gestort en vanaf dan is de keuze aan jou!

Hoe werkt dvd cashback?

Dvd cashback krijgen is heel simpel en kost bijna geen moeite. Meld je eerst aan op de gekozen site en zet je account op. Klik daarna op jouw favoriete winkel en winkel zoals je gewend bent. Na het bestellen van de producten op de site krijg je het geld op je account gestort. Daarna kan je het geld op een van de vele manieren innen. Het lijkt op het eerste zicht niet erg veel, maar uiteindelijk loopt het geld wel op. Klik op de banner en bespaar zelf vandaag nog geld!

10 euro welkomstbonus

Terug naar overzicht